Kennisupdate
Schrijf u nu in

Over ons

Toekomstwerkers is een initiatief van Carolien van Blitterswijk, ervaren specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid. ‘We geloven in samenwerking om het beste resultaat voor de klant te behalen. We zijn geen groot log bureau, maar werken snel, professioneel en flexibel. We geloven in doelgerichte ‘pop-up’ samenwerking, passend bij de uitdaging en vraag van een opdrachtgever. Ons netwerk van samenwerkingspartners is divers, complementair en snelgroeiend. Ook bij onze opdrachtgevers groeit de interne expertise. Toekomstwerkers is klaar voor duurzame inzetbaarheid, u ook?’

Carolien van Blitterswijk

Carolien van Blitterswijk is oprichter van Toekomstwerkers en adviseur, project- en programmamanager Duurzame Inzetbaarheid. Ze heeft veel leidinggevende ervaring, werkervaring, brede kennis van HR en specialistische kennis op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid door de gelijknamige masteropleiding bij de HAN.

Carolien kent de arbeidsmarkt, weet wat er speelt en wat de uitdagingen zijn vanuit verschillende perspectieven. Haar grote kracht is om een brug te bouwen van HR naar het management en de medewerkers. Door haar drive, creativiteit, kennis en vaardigheden te combineren krijgt zij organisaties in beweging.

Met Toekomstwerkers wil Carolien niet alleen het belang van duurzame inzetbaarheid nadrukkelijk op de kaart zetten, maar tevens organisaties én werkenden laten profiteren. Profiteren van werkplezier en zelfregie.

foto Carolien
Betere prestaties oranje

Betere prestaties

HR vertalen naar buisness of andersom oranje

HR vertalen naar business of andersom

Creëren van beweging oranje

Creeeren van beweging

Actuele kennis van tools en onderzoeken oranje

Actuele kennis van tools en onderzoeken

Creatief in het vinden van beste oplossing oranje

Creatief in het vinden van beste oplossing(en)

Contact

×